Fietsverhuur Westerwolde

Fiets huren in Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange en meer!

Fietsverhuur Bourtange

Fiets huren in Vlagtwedde, Bourtange. Sellingen, Westerwolde! (English/Deutsch? Check out or Rent a bike page oder schauen Sie auf unserer Seite “Fahrradverleih“!) Draai de fietspedalen in het rond en laat je verrassen door de prachtige natuur van Westerwolde in de provincie Groningen! Bij Fietsverhuur Westerwolde kan je terecht voor het huren van moderne, elektrische (tour) fietsen. Alle fietsen zijn voorzien van lage instap, hierdoor zijn de elektrische fietsen voor alle generaties toegankelijk.

De elektrische fietsen zijn voorzien van een sterke middenmotor en extra zware accu voor lang en duurzaam fietsplezier in het geweldige Westerwolde. Kinderzitje erbij? Ook dat kan bij Fietsverhuur Westerwolde!
Wil je graag één van onze eigen routes mee die jou de mooiste plekjes laat zien? Maak gebruik van de routes van Fietsverhuur Westerwolde!

Fiets huren in Vlagtwedde

Fiets moeiteloos naar de mooiste plekjes in Westerwolde als Sellingen, Vesting BourtangeMuseum Klooster in Ter Apel, Vlagtwedde, Smeerling en vele andere highlights in Westerwolde!

Verblijf je op Landgoed Bourtange in Sellingen, Parc Emslandermeer in Vlagtwedde, Villapark Weddermeer in Wedderbergen, Camping Wedderbergen, in een B&B, op een camping of elders in Westerwolde?
We helpen jou graag op weg in het mooiste stukje Groningen.

Wij wensen jou veel fietsplezier toe!

Fietsverhuur Vlagtwedde
Fiets huren Vlagtwedde

Prijzen fietsverhuur

1 dag/day – €25,-

2 dagen/days €48,50

3 dagen/days – €72,50

4 dagen/days – €95,-

Week – €135,-

Fietsverhuur Westerwolde

Fiets bezorgen op locatie

Wil je een elektrische fiets huren in Vlagtwedde, Sellingen, Bourtange of ergens anders in Westerwolde? Dat kan al vanaf 1 fiets!
Wij bezorgen binnen een straal van 10 km van onze locatie. Valt het buiten deze 10 km? Vraag naar de mogelijkheden!

Bezorging is vanaf 5 fietsen kosteloos.
Voor bezorging tot en met 4 fietsen vragen wij € 4,- toeslag per fiets met een minimum bedrag voor bezorging van € 10,-. Er zijn kinderzitjes beschikbaar.
Wij bezorgen de fiets voor 9:00 uur en halen de fiets op na 18:00 uur. Mocht onze planning het toelaten kunnen we hier in overleg van afwijken. Wil je de fiets bij ons ophalen op een bepaald tijdstip? Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wees welkom in Westerwolde!

Fiets huren Vlagtwedde
Fiets huren Sellingen
Elektrische fiets huren met kinderzitje

Elektrische fiets met kinderzitje

Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht. Er zijn comfortabele kinderzitjes voor- en achterop mogelijk!